Een blik op Wine Fair - Top Event

Na vier vermoeiende dagen, maar zeker ook prachtige en leerrijke dagen is de wijnbeurs "Wine Fair" te Lanaken is ten einde.
Het cultureel centrum in Lanaken was omgetoverd tot een groots wijnevent met maar liefst 35 standen. Een zeer mooie inrichting door de organisatie met de finishing touch van ons wijnhandelaars zelf. Ook de traiteurs hebben hun uiterste best gedaan de gasten te verwennen.

Wij hebben nieuwe vrienden gemaakt en veel mogelijk nieuwe klanten kunnen bereiken. Ook met de overige standhouders was het contact zeer amicaal. Er was enorm veel interessants, vernieuwends en leerrijks te proeven en te aanhoren.
Daarbij zijn wij zeer zelfverzekerd terug naar huis gekomen na de talrijke mooie complimenten en bestellingen.

Voor een eerste editie heeft Wine Fair al veel gasten mogen verwelkomen, een zonde voor degenen die er niet bij konden zijn.
Dus zeker een aanrader om er volgend jaar wel bij te zijn.

Als slot wil ik onze vrienden en klanten hartelijk bedanken voor hun bezoek aan onze stand. Ook zeker een bedankje aan de gasten ,die wij deze dagen hebben leren kennen, om bij ons te komen proeven en ons een kans te geven jullie te leren kennen.
En zeker en vast een grote pluim aan de organisatie van Wine Fair m.n. meneer Stefan Frissen en zijn hele crew. Het was fantastisch goed georganiseerd. Wij kijken alvast zeker uit naar de volgende editie.

Franco Gallo