Enoteca - Winebar

Een enoteca is in Italië goed gekend. In ieder dorp of iedere stad zijn er meerdere. Een enoteca is een wijnwinkel en wijnbar waar u wijnen en streekgebonden producten kunt proeven, drinken en aankopen.

Dit concept hebben wij overgenomen en hiermee zijn wij de enige in Limburg die een enoteca op de traditionele Italiaanse manier uitbaten.
Wij adviseren en sturen de klant in hun keuze om te voldoen aan zijn/haar persoonlijke smaak. 

Sinds 2009 kunt u bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Onze focus ligt dan vooral op het aanbieden van een topkwaliteit wijntje.
Elke wijn is bij ons ook per glas verkrijgbaar. Buiten wijn kunt u bij ons ook terecht voor frisdrank, koffie, enkele speciale bieren, aperitieven (Gin Tonic, Spritz,...) en Italiaanse degustieven (Averna, Montenegro, Limoncello, Grappa,...).

In onze huiselijke en open keuken bereiden wij met veel liefde en passie dagverse pasta's. Ook kunt u bij ons antipasto bestellen (Italiaanse kazen en vleeswaren), Bruschette, e.c.

Wij voeren ook nog bepaalde wijnen en Prosecco rechtstreeks in vanuit Italië, dit aanbod vindt u terug op onze pagina Aanbod.
Om ons gamma te vervolledigen hebben wij maandelijks nieuwe suggesties in wijnen.

De wijnen die u bij ons drinkt, kunt u ook kopen aan winkelprijzen om er thuis nog van na te genieten of om als geschenk weg te geven.

 

Wij stellen de wijnbar ook beschikbaar voor feestjes zoals verjaardagen, huwelijken, pensioenen, babyborrels, enz.  of we leveren voor u de wijn op locatie. 

Ook wijndegustaties op aanvraag zijn mogelijk, dit met hapjes aangepast aan uw wensen. Tevens worden er wijndegustaties georganiseerd waarop u zich kunt inschrijven, dit wordt aangekondigd via ons nieuwspagina.

Voor verdere inlichtingen, neem hier contact op.

'Il vino deve essere stappato, bevuto e raccontato.' (De wijn moet ontkurkt, gedronken en vertaald worden.)
 

Franco Gallo
Franco Gallo
Franco Gallo
Franco Gallo